MMXIV vanFleteren

35.00

Een oogverblindende zwart-witportretten van de huidige Rode Duivels door Stephan Vanfleteren, die alle spelers in hun naakte torso in een daartoe speciaal gemaakte daglichtstudio heeft gefotografeerd, zowel in close-up als ten voeten uit. Een fotografische ode aan de pure lichamelijkheid van onze Duivels van wereldklasse.

Op voorraad

SKU: MMXIV vanFleteren Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Een oogverblindend zwart-witportret van de huidige Rode Duivels door Stephan Vanfleteren, die alle spelers in hun naakte torso in een daartoe speciaal gemaakte daglichtstudio heeft gefotografeerd, zowel in close-up als ten voeten uit. Een fotografische ode aan de pure lichamelijkheid van onze Duivels van wereldklasse.

Met een inleidende tekst door Stephan Vanfleteren en een identikit per speler.
De stadions, supporters of wedstrijden heb ik niet gefotografeerd. Geen actie of sfeer. Wel de protagonisten. Onze mannen. Met naakte torso’s, volle spieren, taaie pezen en vele littekens. Hun lichaam als werktuig. Soms is hun lichaam puur en maagdelijk, bij anderen een schilderij, een dagboek van huidbeprikkingen. Namen, spreuken, hartjes, klavertjesvier, datums, sterren, engelenvleugels, crucifixen, dobbelstenen, tribals en zelfs bij een speler een tattoo van een gladiator voor het Colosseum van Rome.

1 ste druk

Extra informatie

Fotograaf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MMXIV vanFleteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *